Középiskolai tanárok és diákok a Nanobiotechnológiai Kutató Laboratóriumban

2014. január 31-én a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara rangos eseménynek adott helyet: a miskolci Lévay József Református Gimnázium által megrendezett „Csorba György Természettudományi feladatmegoldó verseny” döntőjének résztvevői látogattak el az Egészségügyi Kar Nanobiotechnológiai Kutató Laboratóriumába. A versenyre és az egyetemi látogatásra nem csupán az ország minden tájáról, hanem többek között a Kárpátaljáról is érkeztek középiskolások. Amíg a tanulók versenyeztek, felkészítő tanáraikat Dr. habil. Fodor Bertalan, főiskolai tanár kalauzolta végig a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának kutatólaboratóriumában, bemutatva a régióban egyedülálló műszerparkot és a laboratóriumban folyó kutatásokat.

Ezt követően a diákság is csatlakozott a programhoz, meghallgatták Fodor tanár úr „Nanotechnológia – Nanomedicina” című előadását, melynek sikerét bizonyítja, hogy a diákok végig érdeklődéssel és csendben hallgatták, majd hosszan tartó vastapssal jutalmazták.

.DSCN0402_resize DSCN0371_resize DSCN0374_resize DSCN0375_resize DSCN0380_resize DSCN0383_resize DSCN0385_resize DSCN0386_resize DSCN0397_resize DSCN0401_resize

 
Ugrás vissza a tetejére