– FOTÓPÁLYÁZAT –

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara
a Védőnői Szolgálat megalakulásának 100 éves évfordulója alkalmából
fotópályázatot hirdet

 

 – A pályázat lezárult –

A pályázat célja:

a védőnői hivatáshoz kapcsolódó élmények, pillanatok bemutatása pályázónként 1 darab egyedi fotóval, vagy fotómontázzsal.

Pályázók köre:

A pályázaton felsőoktatási intézmények hallgatói és Borsod-Abaúj-Zemplén megye középiskoláiban tanuló diákok vehetnek részt saját készítésű munkáikkal.

A fotókat 5 mb-nál kisebb méretben, JPG formátumban várjuk a foto-ek@uni-miskolc.hu e-mail címre a pályázó nevének, címének, elérhetőségének és oktatási intézményének feltüntetésével.

 

Beküldési határidő: 2015. április 30.

 

A pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat külön értesítés nélkül kizárjuk a pályázatból.

 

Pályázatok elbírálása, nyeremények:

A pályázati munkák a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának honlapján kerülnek elhelyezésre, közöttük a sorrendet 2015. május 15-ig tartó online szavazás útján határozzuk meg.

Az első három helyezett pályamű alkotója pénzdíjban részesül.

  • I. helyezett nyereménye: 50.000 Ft

  • II. helyezett nyereménye: 30.000 Ft

  • III. helyezett nyereménye: 20.000 Ft

A nyeremények átvételének menetéről e-mailben értesítjük a helyezetteket.

 

Szerzői jog és adatvédelem:

A Pályázó a pályázaton való részvétellel feltétel nélküli, visszavonhatatlan hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa határozatlan időre, akár a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A Pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje. A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, oktatási intézményének megnevezésével a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

 

 
Ugrás vissza a tetejére