Diplomaátadó ünnepség a Miskolci Egyetemen

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán végzett hallgatók 2017. február 3-án vehették át oklevelüket a Miskolci Egyetem nyilvános ünnepi Diplomaátadó Szenátusi Ülésén a végzett jogász, gazdász és bölcsész hallgatókkal együtt. Az ünnepség több száz résztvevő jelenlétében zajlott, beleértve az egyetem jelenlegi és volt vezetőit, professzorait, az üzleti- és társadalmi élet szereplőit, járási hivatalok vezetőit, középiskolák igazgatóit, a hallgatókat és minden meghívott vendéget.

Prof. Dr. Torma András rektor úr köszöntőjét követően került sor a végzettek okleveleinek átadására. Az Egészségügyi Karon a 2016/2017-es tanév keresztfélévében 32 fő vehette át a diplomáját az ünnepélyes eskütétel után.

A diplomaátadási ceremóniát követően Dr. Kiss-Tóth Emőke, az Egészségügyi Kar dékánja tartott beszédet, melyben megosztotta ünnepi gondolatait a nyilvánossággal és köszöntötte az egyetem újonnan végzett hallgatóit.

A hallgatók elismeréseként adományozott Kiváló oktató diplomát karunk gyógytornász képzésének oktatója, Lebenszkyné Szabó Tünde mestertanár kapta.

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata idén többek között Horváth Veronikának, az Egészségügyi Kar egészségturizmus-szervező szakos hallgatójának ítélte oda a Becsületdiplomát, melyet ez alkalommal Kiss Máté egyetemi HÖK elnök adott át.

A nyilvános Szenátusi Ülés a rektori záróbeszédet és a Szózatot követően a hagyományoknak megfelelően Beethoven Örömódájával ért véget.

Gratulálunk a végzetteknek!

 

16651207021_a91960d06f_c

 
Ugrás vissza a tetejére