Diplomaátadó Szenátusi Ülés

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Karán végzett hallgatók 2018. június 29-én vehették át oklevelüket a Miskolci Egyetem nyilvános ünnepi Diplomaátadó Szenátusi Ülésén a végzett gazdász hallgatókkal együtt. Az ünnepség több száz résztvevő jelenlétében zajlott, beleértve az üzleti- és társadalmi élet prominens szereplőit, az egyetem jelenlegi és volt vezetőit, professzorait, a hallgatókat és minden meghívott vendéget.

Prof. Dr. Torma András rektor úr köszöntőjét követően került sor a végzettek okleveleinek átadására. Az Egészségügyi Karon a 2017/2018-as tanévben összesen 130 hallgató tett sikeres záróvizsgát gyógytornász, védőnő, képalkotó diagnosztika és egészségturizmus-szervező alapképzésen, labordiagnosztikai asszisztens felsőoktatási szakképzésen, valamint klinikai kutatási munkatárs szakirányú továbbképzésen. Közülük személyesen 101 fő vette át a diplomáját az ünnepélyes eskütétel után.

A diplomaátadási ceremóniát követően Dr. Kiss-Tóth Emőke, az Egészségügyi Kar dékánja köszöntötte ünnepi beszédével a gazdaságtudományi és az egészségtudományi területen végzett friss diplomásokat.

A hallgatók elismeréseként adományozott Kiváló oktató diplomát karunk egészségturizmus-szervező képzésének oktatója, dr. Demeter-Novák Endre mestertanár kapta.

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata idén többek között Karasi Bencének, az Egészségügyi Kar gyógytornász szakos hallgatójának ítélte oda a Becsületdiplomát, melyet Kiss Máté egyetemi HÖK elnök adott át.

A nyilvános Szenátusi Ülés a rektori záróbeszédet és a Szózatot követően a hagyományoknak megfelelően Beethoven Örömódájával ért véget.

Gratulálunk a végzetteknek!

Az ünnepségről készült videó ezen a linken megtekinthető

 
Ugrás vissza a tetejére