Az Egészségügyi Kar dékánja Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetésben részesült

2020. október 29-én állami kitüntetések átadására került sor Budapesten, a Pesti Vigadóban. A rangos elismerő díjakat Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára adta át a köztársasági elnök megbízásából.

A Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának dékánja, Dr. Kiss-Tóth Emőke a MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJE (POLGÁRI TAGOZATA) kitüntetésben részesült.

A kitüntetetteket méltatva Schanda Tamás elmondta, hogy ők a saját szakterületeiken nemcsak maradandót alkottak, hanem példát is mutattak áldozatvállalásból. “A mai napon a közösségépítés, az oktatás, a kutatás és a felfedezések területén elért személyes teljesítményeket és egyben nemzeti büszkeségeket díjazzuk és ünnepeljük” – fogalmazott a miniszterhelyettes.

Kiss-Tóth Emőke a kitüntetést a hazai egészségtudományi képzés területén folytatott kutatói-oktatói és oktatásszervezői tevékenysége, valamint az egészségügyi szakemberek megbecsültségének erősítése érdekében végzett munkája elismeréseként kapta.

Ziro_0888 Ziro_0871 Ziro_0017 IMG_20201029_105403 EVP_4011

 

 
Ugrás vissza a tetejére