FELHÍVÁS ÖNKÉNTES MUNKÁRA

Kedves Hallgatók!

Az Operatív Törzs felhívására a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kar hallgatói már két hete önkéntes segítő munkát végeznek az Országos Mentőszolgálattal együttműködve. Tettre kész hallgatók önkéntesen vállalkoztak a COVID-19 mintavételben történő közreműködésre a régió településein.

A mintavételi munka folyamatos és zökkenőmentes biztosítása érdekében azonban szükség van további önkéntes hallgatókra. Kérjük jelentkezzenek!

A mintavétel technikájára a mentőápolók nyújtanak felkészítést. A hallgatók – az Ag gyorstesztelés után – teljes védőfelszerelésben kettesével dolgoznak, a rendőrség illetve a katasztrófavédelem által részükre biztosított személygépkocsival keresik fel a mintavételi adatlapok alapján megadott címeket.

A következő turnus jövő héten, 2020. november 23-án indul, a szolgálat hétfőtől péntekig tart, napi 8-10 órás munkarendben. Szállás és étkezés biztosítva.

Az önkéntes munka vállalása igazolt távollétnek minősül és a gyakorlatteljesítésbe, illetve bizonyos tárgyak teljesítésébe beszámításra kerül.

KÉRJÜK, HOGY AZ ÖNKÉNTESEK 2020. NOVEMBER 23-ÁN REGGEL 8:00 ÓRAKOR

JELENJENEK MEG A MISKOLCI MENTŐÁLLOMÁSON

(3530 MISKOLC, PETŐFI UTCA 18.).

 

Jelentkezni a linkre kattintva az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Szervezési kari kapcsolattartó:
Encsiné Nagy Ágnes mesteroktató
elérhetősége: +36(30)359-1921
e-mail: efknagnes@uni-miskolc.hu

Bízva abban, hogy segítőkész aktivitásukkal Önök is hozzájárulnak jelen súlyos járványügyi helyzet mihamarabbi megfékezéséhez, kívánok EGÉSZSÉGET A VILÁGNAK!

Köszönettel és üdvözlettel:

Dr. Kiss-Tóth Emőke
dékán

 
Ugrás vissza a tetejére