II. Leisure Konferencia az Egészségtudományi Karon

A Miskolci Egyetem Egészségtudományi Kara és a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság II. Leisure Konferenciát rendezA rekreáció jelentősége” címmel 2021. október 12-én 10.00 órától.

A rendezvény fővédnöke Prof. Dr. Horváth Zita a Miskolci Egyetem rektora és Czene Attila olimpiai bajnok, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke. A konferencia védnöke Dr. Kiss-Tóth Emőke az Egészségtudományi Kar dékánja.

A rendezvényen köszöntőt mond Dr. Kiss-Tóth Emőke dékán, Czene Attila olimpiai bajnok és Dr. habil. Fritz Péter egyetemi docens.

A tudományos program hat szekciójában Gerontológia, Szellemi rekreáció, Mozgásos rekreáció, Rekreációs trendek, Egészségturizmus, Egészségfejlesztés és fenntartható táplálkozás témakörökben tartanak előadásokat a neves szaktekintélyek és professzorok.

A konferenciára az alábbi regisztrációs felület kitöltésével jelentkezhetnek 2021. október 7. (csütörtök) 18.00 óráig:

https://forms.gle/kLSEqWfS2mMunqb66

 Akik szakmacsoportos továbbképzés keretében kívánnak részt venni a konferencián, az alábbi felület kitöltésével jelentkezhetnek:

https://forms.gle/PHiSfx6LTDRGJHBM6

A konferencia keretein belül a szakmai együttműködő partnerek részére „Szakmai együttműködési Workshop” kerül lebonyolításra, amely az EFOP 3.4.3-16-2016-00015 „FŐNIX ME” – Megújuló Egyetem felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében című projekt keretében valósul meg.

A konferencia meghívója és programja elérhető ITT.

A konferencia a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatásával valósult meg.

 

 
Ugrás vissza a tetejére