Egészségügyi Szakdolgozók IV. Alapellátási Konferenciája

A Miskolci Egyetem Egészségtudományi Karán 2022. június 9-10-én került megrendezésre az Egészségügyi Szakdolgozók Negyedik Alapellátási Konferenciája. Az eseményt a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezete és a Miskolci Egyetem Egészségtudományi Kar közös szervezésében rendezték meg.

A 2015-ben elindított rendezvény célja, hogy találkozási és továbbképzési lehetőséget biztosítson az alapellátás területén dolgozó szakemberek, vállalkozások, oktató intézmények, érdekképviseletek, valamint az egészségpolitikai döntéshozók számára.

A rendezvény résztvevőit köszöntötte Dr. Balogh Zoltán a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke, Dulibán Lászlóné a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Szervezetének elnöke és Dr. Kiss-Tóth Emőke a Miskolc Egyetem Egészségtudományi Karának dékánja.

A kétnapos konferencia keretében a vendégek három szekcióban számos szakmai előadást hallhattak az alapellátás minden területéről, többek között a finanszírozásról, a szakápolásról, a kiterjesztett hatáskörű ápoló szerepéről, védőnői hivatásról és szerepről, prevenciós lehetőségekről, a pandémia hatásáról.

3 2 1

 

 

Forrás: Miskolci Egyetem

 
Ugrás vissza a tetejére