Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) képzés

2010. március 26. és június 5. között került sor a Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja, az Egészségügyi Kar és a Roche Magyarország Kft. együttműködésében az Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) akkreditált felnőttképzési program 62 órás tanfolyamára.

A négy modulból álló, modulonként egy-egy vizsgával záródó, gyakorlatorientált képzésen 24 fő vett részt és kapott tanúsítványt. A képzés újszerűsége volt a résztvevői összetétel: diabetikus szakápolók és diabetikus szakorvosok alkották a csoportot. A részvevők elégedettek voltak a tanfolyam szakmai tartalmával, a lebonyolítás módjával olyannyira, hogy másoknak is ajánlják a képzést. Ezúton is kifejezzük köszönetünket a tanfolyam oktatóinak, valamint a szervezésben közreműködő munkatársaknak.

A résztvevői visszajelzések, valamint a 4. modult záró szóbeli vizsgán tapasztaltak is megerősítik annak az együttműködésnek a folytatását, amely a Roche Magyarország Kft. és a Miskolci Egyetem között indult el az Inzulinpumpa-terápia oktató munkatárs (SUBITO) képzési program kidolgozásával és akkreditálásával, és amely további tanfolyamok sikeres lebonyolításával mélyülhet el.

 
Ugrás vissza a tetejére