Három királyfi, három királylány

A Prof. Dr Kopp Mária által elindított „Három Királyfi, Három Királylány” országos mozgalomhoz csatlakozott a Miskolci Gráciák Egyesülete és támogatóként a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara.

A mozgalom célja a család és a karrier szinergiájának bemutatása, illetve a magyarországi tragikus demográfiai viszonyokra történő figyelemfelhívás. Ez alkalomból rendezvénysorozat indult a Miskolci Egyetemen “Legyen boldog életed, legyen sok-sok gyermeked” címmel.

A programsorozat társszervezője a Miskolci Egyetem Egészségügyi Kara,és a Miskolci Egyetem Hallgatói és Domktoranduszhallgatói Önkormányzata.

A nyitó előadás témája: Család és hivatás;

Előadó: Prof. Dr. Kopp Mária MTA doktor.

Köszöntőt mondott: Pelczné Dr. Gáll Ildikó, a Miskolci Gráciák Egyesület elnöke, prof Dr. Patkó Gyula a Miskolci Egyetem rekotra, és Prof. Dr. Barkai László, a Miskolci Egyetem Egészségügyi Karának dékánja.

Az konferencia levezető elnöke: Dr. Kiss-Tóth Emőke, az Egészségügyi KAr dékánhelyettese.

A konferenciára 2011. május 5. csütörtökön került sor a Miskolci Egyetem III. előadójában.

A rendezvényen  nagy létszámban vettek részt a Egyetem hallgatói, jelen voltak a Gráciák Egyesület tagjai, a vezető védőnők, a Miskolci Egyetem lelkészségének képviselői, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tagjai.

Reméljük, hogy ezt a nyitó konferenciát további sikeres és eredményes előadások fogják követni.

 
Ugrás vissza a tetejére